Skabt til kundeoplevelser

Det kan sagtens være en god oplevelse at have håndværkere i hjemmet

Renovo blev skabt for give forsikringstagere gode kundeoplevelser, når de rammes af skade på deres hus, sommerhus eller i den ejendom, som de bor i. Vi er full-service partner for forsikringsselskaberne og hjælper fra A-Z, når der er opstået en skade.
Vi dækker en stor del af landet fra vores 5 lokationer og vores medarbejdere har lang erfaring med forsikringsskader og de særlige krav, der stilles af kunder og forsikringsselskaber.

Vi har siden starten udvidet med en serviceafdeling, der hjælper boligselskaber, ejendomsadministratorer og kommuner med at servicere og vedligeholde deres bygningsmasse.

I vores organisation lever vores værdier:

 • Vi har tid til kunderne
  Vi lytter, og siger altid ja tak til en kop kaffe.
 • Vi ved, at kunderne er i en uvant situation
  Vi er kompetente, rådgiver om forløb og gennemgår omfang grundigt, så de er trygge ved skadebehandlingen.
 • Vi tager ansvaret
  Vi koordinerer hele udbedringen og giver proaktiv kommunikation til kunderne, så de altid ved hvad der sker.
 • Vi sikrer de rigtige priser
  En skade skal koste det den koster - hverken mere eller mindre. Vi skal derfor hele tiden sørge for, at vores priser er konkurrencedygtige.

Vi glæder os til også at hjælpe dig.

Har du fået en skade ?
Kontakt os
Service til erhverv

Stjerner på Trustpilot

Skadebesigtigelser årligt

Afdelinger

Dygtige medarbejdere

Kunderne har ordet

Vi spørger løbende vores kunder om feedback på deres oplevelse hos. Du kan læse nogle af tilbagemeldingerne her:

Kristoffer T.

Renovo tog sig af vores forsikringssag og stod for tømrer-arbejdet i opgaven. Hele vejen igennem var de nemme at kommunikere med, og tømreren (Nicklas fra Michaels team) leverede ekstraordinær god service og super godt håndværk.

Vi var meget glade for at ende en uheldig/ærgerlig forsikringssag på denne måde!

Manja N

Efter en vandskade jeg havde i mit køkken, har jeg fået en helt fantastisk behandling af Renovo Forsikringsservice. Sokler, fodpaneler og gulv skulle skiftes, og det har helt igennem været en smertefri proces m. god kommunikation, tider der blev overholdt og et super flot slut resultat af mit køkken.
5. stjerner herfra :-)

Lars O

På ejerforeningens vegne skal jeg rose Renovo Forsikringsservice for godt og veludført arbejde på vores 2 seneste bygningsskader. De udførende håndværkere var flittige og udførte et godt stykke arbejde uden gener for vores færdsel i ejerforeningen.

Trine

Kan give Brian og hans team mine bedste anbefalinger. I mit sommerhus skulle de rette op tag, de satte op en ekstra stolpe, udskiftet sternbredder, monterede læghegn og div andre småting. De kom til tiden, lavede arbejdet til tiden, til aftalt pris og dialogen hele vejen var klar og tydelig. Tak til Brian. Jeg vil til enhver tid bruge de igen hvis jeg skal ha lave noget i mit sommerhus.

Thomas N

Intet mindre end 5 stjerner. De har været super dygtige og kompetente, jeg har intet dårligt at sige om dem.
Peter Sørensen som har stået for hele opgaven har været god til at få det hele til at spille, og dem som han har sendt ud til os har også været virkelig dygtige, og har gjort deres arbejde til UG+!...
De er ihvertfald et firma som tænker på deres slut bruger, og det er ikke sidste gang vi bruger dem!
Endnu engang super mange tak for en kanon service!

Benjamin G

Enorm god oplevelse fra første møde med projektkoordinator til opgaven afsluttes. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og serviceniveauet kunne ikke blive bedre. Dialog med teamet af tømre, murer og maler var perfekt. Også deres tålmodighed med to små børn rendende rundt er værdsat. Jeg kan ikke sætte en finger på resultatet. Det er som at der aldrig har været en skade. Kæmpe anbefaling!

Jens A

Renovo har i en forsikrings sag stået for udbedringen af skader på badeværelse. Samtlige ansatte håndværkere på sagen, fra det indledende syn til både tømrer, maler og elektriker, har udført et perfekt arbejde hver for sig. Der er mødt punktligt efter individuelle aftaler, og fuldkommen rengjort efter hvert stadie - fra nedtagning frem til endelig afslutning og finish.

Lasse

Vi overtog et hus, hvor sælger efterlod en vandskade i køkkenet.
Vi var så heldige at Renovo fik sagen. Hele vejen i gennem forløbet har der været fremragende kommunikation og klare aftaler der er overholdt. Arbejdet er supergodt og veludført. Det har været rigtig nemt med en fast kontaktperson, som har stået for det hele.
Vi kan på det varmeste anbefale Renovo