Service og vedligehold til offentlig og erhverv

Vores serviceafdeling hjælper administratorer, foreninger, boligselskaber og kommuner med service, vedligehold og mindre entrepriser på deres bygningsmasse. Vi er særligt gode, når høj kvalitet og service er vigtigt.

Hele vejen rundt

Vi klarer alt fra VVS-udkaldet til renoveringen af taget. Vores mål er, at det skal være nemt og ukompliceret at få håndteret serviceopgaver og vedligehold af dine bygninger.

En gennemgående kontakt

Det skal være nemt at få udført en serviceopgave. I får derfor jeres egen kontaktperson, der indgående kender jer og jeres behov.

Levering til tiden

Vi anser først opgaven som afsluttet, når alle involverede parter er tilfredse. Vi sætter en ære i at aflevere til aftalt tid og pris - hver gang.

Full service partner

Vi har egne tømrere, murere, malere, VVS'ere og elektrikere, så du behøver ikke koordinere opgaven. Det klarer vi for dig.

Kunderne har ordet

Vi spørger løbende vores kunder om feedback på deres oplevelser hos os. Du kan læse nogle af tilbagemeldingerne her:

Kristoffer T.

Renovo tog sig af vores forsikringssag og stod for tømrer-arbejdet i opgaven. Hele vejen igennem var de nemme at kommunikere med, og tømreren (Nicklas fra Michaels team) leverede ekstraordinær god service og super godt håndværk.

Vi var meget glade for at ende en uheldig/ærgerlig forsikringssag på denne måde!

Manja N

Efter en vandskade jeg havde i mit køkken, har jeg fået en helt fantastisk behandling af Renovo Forsikringsservice. Sokler, fodpaneler og gulv skulle skiftes, og det har helt igennem været en smertefri proces m. god kommunikation, tider der blev overholdt og et super flot slut resultat af mit køkken.
5. stjerner herfra :-)

Camilla K

En fuldstændig fantastisk og sindssyg god service Renovo yder! De er så menneskelige og dygtige til deres arbejde, og vil helt sikkert en anden gang bruge Renovo! Deres arbejde er i top ! Fantastiske medarbejde og en chef som yder udover det sædvanlige!
Tusind tak for den bedste oplevelse med Jer.
En kæmpe anbefaling herfra!

Lars O

På ejerforeningens vegne skal jeg rose Renovo Forsikringsservice for godt og veludført arbejde på vores 2 seneste bygningsskader. De udførende håndværkere var flittige og udførte et godt stykke arbejde uden gener for vores færdsel i ejerforeningen.

Christina M

Kan man give 7 stjerner?
Jeg havde besøg af Ole fra Renovo. Og sikken fornøjelse!
Grundig, høflig, venlig, fagligt dygtig og empatisk. Jeg sagde det til ham da han var her, men her kommer det også lige offentligt: alle burde ha' en Ole.
Tak!

Thomas N

Intet mindre end 5 stjerner. De har været super dygtige og kompetente, jeg har intet dårligt at sige om dem.
Peter Sørensen som har stået for hele opgaven har været god til at få det hele til at spille, og dem som han har sendt ud til os har også været virkelig dygtige, og har gjort deres arbejde til UG+!...
De er ihvertfald et firma som tænker på deres slut bruger, og det er ikke sidste gang vi bruger dem!
Endnu engang super mange tak for en kanon service!

Benjamin G

Enorm god oplevelse fra første møde med projektkoordinator til opgaven afsluttes. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og serviceniveauet kunne ikke blive bedre. Dialog med teamet af tømre, murer og maler var perfekt. Også deres tålmodighed med to små børn rendende rundt er værdsat. Jeg kan ikke sætte en finger på resultatet. Det er som at der aldrig har været en skade. Kæmpe anbefaling!

Karina

Her fik vi faktisk en glædelig overraskelse i håndværker “kaosset” aftaler bliver overholdt, han er imødekommende og sidst og vigtigst, går han derfra med sikkerhed at alt er i orden. Hele holdet bag vores reetablering af køkken enheder, elektricitet og generel håndværksmæssig service. var simpelthen bare lige i skabet 🙂 Selv hvis man har spørgsmål efterfølgende er han sød og imødekommende til at hjælpe. Kun de bedste anbefalinger herfra 👌👌

Poul

Renovo har fra start til slut gjort et meget fint stykke arbejde.Yderst profesionele medarbejdere hele vejen igennem.Det har virkeligt været en fornøjelse at oplev virkelig dedikerede håndværkere.
Så helt igennem supertilfredse er både Kirsten og jeg.

Rasmus

I forbindelse med vandskade i vores stue og entré, har vi haft Renovo ude og udbedre skaden.
Alle aftaler er blevet overholdt, de folk som har kommet i vores hus har været meget kompetente og dygtige, flot arbejde.
En særlig ros skal lyde til Casper Maler, som kørte i team med tømmeren - Stor fornøjelse.

Anne Marie

Er hele vejen fra de 1 februar - til 4 april i forbindelse med lidt større vandskade, omfattende nedtagning af skorsten- reparation af træloft, nedtagning og skiftning af gipsloft- ny isolering og endelig malerarbejde blevet behandlet rigtig fint.
Jeg har kun mødt yderst fagligt kompetente og meget servicemindede folk hele vejen rundt fra Renovo.
Kan varmt anbefale dette firma.

Margit

Hold da op… nogle gode håndværkere (Victor og Anders). Kommer til tiden, laver så flot arbejde.
Hele vores proces med råd i kolonihaven er gået gnidnings løst. Lige fra besigtigelse til slut. Alle er super professionelle i det firma.
Tak herfra Margit

Silke

Vi har fået lavet en vandskade på vores badeværelse, hvor der skulle skiftes loft og isolering.
Vi har fået det flotteste troldtekt loft op og har oplevet nogle meget behagelige og dygtige håndværkere, der har været søde til at involvere os i processen hele vejen.
Vi kunne bestemt godt finde på at bruge Renovo til fremtidige opgaver.

Jens A

Renovo har i en forsikrings sag stået for udbedringen af skader på badeværelse. Samtlige ansatte håndværkere på sagen, fra det indledende syn til både tømrer, maler og elektriker, har udført et perfekt arbejde hver for sig. Der er mødt punktligt efter individuelle aftaler, og fuldkommen rengjort efter hvert stadie - fra nedtagning frem til endelig afslutning og finish.

Lasse

Vi overtog et hus, hvor sælger efterlod en vandskade i køkkenet.
Vi var så heldige at Renovo fik sagen. Hele vejen i gennem forløbet har der været fremragende kommunikation og klare aftaler der er overholdt. Arbejdet er supergodt og veludført. Det har været rigtig nemt med en fast kontaktperson, som har stået for det hele.
Vi kan på det varmeste anbefale Renovo.

Inge

Renovo har styr på tingene. De fastlagte aftaler overholdes til punkt og prikke. De 2 håndværkere der har renoveret vores køkken er punktlige og omhyggelige.
Meget fint arbejde.